Hledáte inspiraci, jak se zdokonalit v komunikaci, zejména v náročných situacích a při řešení problémů pracovních i osobních? Potřebujete rozvinout komunikační dovednosti v multikulturním prostředí? Chcete si osvojit netradiční postupy, jak efektivně vést lidi, třeba právě v oblasti práce s mládeží?

Pokud ano, pak pro vás může být zajímavý online kurz „Veďte tým jako kapitán dopravního letadla“, realizovaný v rámci platformy Seduo. Lektorem je PhDr. Stanislav Vojtíšek, profesionální pilot s dlouhodobou praxí v letectví v různých rolích a společnostech, který přibližuje různé postupy a procesy v komunikaci a při řešení problémů v letectví. Zároveň ukazuje, jak je možné tyto osvědčené principy komunikace a krizového řízení využít v různých situacích a oblastech. Využití rozličných prvků napomáhá srozumitelnosti a hlubšímu porozumění, včetně praktického nácviku a ověření si dosažených znalostí a dovedností na závěr kurzu. Lektor se zaměřuje na klíčové oblasti z letectví a pomocí konkrétních příkladů vhodně ukazuje, jak je možné je využívat univerzálně, i v jiných oblastech, napříč kulturami.

Na webu se dozvíte více o školení a můžete mrknout i na ukázkovou lekci.

Kompetence jako komunikace, řízení lidí a řešení krizových situací jsou v práci s mládeží potřeba dennodenně, tak to od nás berte jako letní inspiraci, odkud načerpat poznatky a něco nového si vyzkoušet 🙂

Pro vylepšení funkcionality využívá náš web soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s využíváním cookies.

Souhlasím